Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stanna upp... känn... tänk efter... för din skull...


Strålvärme...

Ser in i elden
Värms
Ser gnistornas dans
Hör ljudet av dess korta liv

De kastar sig ut ur glöden
förvissade om det sköna livet
Så obetänksamma
Ivriga

De lärde ej av lågorna
som långsamt brann
Följde vedens konturer
Kände varje kvist
Vajade

Smekte varandra
Så heta
att deras kärlek räckte
till många fler

Hur låter ljudet av Ditt liv?




Fri vers av Vildine
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 11:09



Bookmark and Share


  Pontus W.U
det här var fint!
2007-08-23

    Lillduvan
Vackert!
Mycket värmande!
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Vildine
Vildine