Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det det här med för mycket tid igen...


Kapten Kuk goes to Hollywood

Kapten Kuk har ingen hjärna
trots det vill han bli en stjärna

han har heller ingen CV
kommer trots allt in vid TV

Kapten Kuk så hård som stål
anmäler sig alltså till idol

in på scenen ses han gunga
och när han försöker sjunga


juryn ger honom värsta kritiken
Kaptenen blir så hemskt besviken

han tycker ju själv att han är så bra
nej det här är mer än han orkar ta

vänder upp baken med ett skutt
och lämnar juryn en avskedsprutt











Fri vers av ospray
Läst 617 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-25 10:43



Bookmark and Share


  Ola VIP
Kapten har snabbt blivit en favorit!
2007-09-17

  Rasmus Canbäck
Haha, den är humoristisk och sarkastisk. Tycker om!
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

ospray
ospray