Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under tystnaden ritar som hjärtan på öppen hud



som den längtans källa porlar tankar under tystnaden
så stilla läppjar vi våra löften ; droppar stilla stunder
som för alltid skingrar vår tvekan inför fullbordan
våra läppars heta längtan
under tystnaden
just under

droppar tårar av alla kära lekars sötmor
den lyckans rännil som doftar njutnings sältor
två mogna frukter som lockar; styvnar stilla toppar
darrar som skälver
smekande händer
under tystnaden
andlösa stunder

med fingrar som ritar hjärtan på våra nakna hudar
smeker som tystnaden viskar; läppar som skälver
sekunder av rodnader
trevar våra händer
begäret bränner
flammar kroppar
lyser eldflugor över mörkervatten
stillade laguners söta safter
drunknar i eruptioner
kreverar vulkaner
välver vulvor
blodfyller
står

skriet överröstar tystnaden
vrålar de kroppar som krampar
blixtrar slutna ögons stillade flöden
under den fulländade njutningens tårar

som gryningen andas suckar efter älskogen
flödar som under doftrankans fruktbarhetsriter
doftar som källans safter; skirad savs nektar

doftar tystnaden
läppjar vi
nära








Fri vers av Ronny Berk
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 19:08



Bookmark and Share


    Maria Malm
Formen stämmer mycket väl med innehållet, känslan förstärks. Erotiken flammar i raderna.
2007-08-26

  glittertindra
vackert... kan bara säga det... :)
2007-08-26

  Novemberblomman
Underbart med ritade hjärtan på huden...
2007-08-26

    *Zenobia*
ångande varm erotik....
2007-08-26

  Agnes
Bokmärks omgående.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk