Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku... om kvinnan


bara ben börjar
slutar den korta kjolen
doften bär vinden




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 313 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-24 22:45



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert doften bär vinden!
2007-08-26

  glittertindra
kvinnor slutar aldrig fascinera mannen i hans tankevärd... ;) finstämt och känns som en hyllning..
2007-08-25

    Maria Malm
Ovanligt att du skriver haiku..men så bra denna blev.
2007-08-24

  thyra
Du får fram en fin känsla!

\"doften bär vinden\"

sen kunde jag inte låta bli att fortsätta med namnet på en D&G-parfym. Hoppas att det är ok :)


doften bär vinden

rutmönstrad brunbränd bringa

ligt blue poor Homme
2007-08-24

  Catrin
Härlig haiku.. med ett underbart slut.
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk