Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu när brorsan min har publicerat dikter skrivna på tåg får väl jag göra samma sak. Skriven 990216.


Resan hem

Dunket från skenskarvarna söver.
Jag är på väg från skolans stim.
Utanför susar skogslandskapet förbi.
Tankarna avbryts av en röst.

Jag visar upp mitt kort.
Konduktören går vidare.

Jag tittar ut över det soliga vattnet.
Våren är på väg.
Snart är jag framme.
Jag går av.
Väl hemma pustar jag ut.




Övriga genrer av Jobo
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-08-24 23:51



Bookmark and Share


  Isaac Bobjörk
Och nu är det du själv som är konduktören...
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jobo
Jobo