Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jan Johansens underbara sång hör jag inom mig ofta. Du lämnade mig ofrivilligt när du dog i din sjukdom......


....och aldrig lämnar jag dig


men aldrig lämnar jag dig aldrig
kommer min kärlek att dö du
är alltid med mig och jag
håller vår kärlek högt
och levande slutar
jag aldrig att
sakna
dig
även
om längtan
i viss mån kan
vänja sig så är du
för evigt en del av mig
och i mitt hjärta finns det
en plats som är enbart din
vår egen hjärtevrå där jag finner
allt som finns att få av kärleksskörd




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-26 07:33



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vacker poesi om saknad och kärleken till din framlidne man, härligt att han finns med som en del i ditt hjärta.
2007-08-29

  Rachel Roth
fint och starkt med om kärlek
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP