Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är det två år sedan jag träffade Petter, och ändå skriver jag om någon annan, vilken egoist jag

Det kallas ångest
Jag är Hamburg
Jag är Uppsala
jag är där du är

hötalarna skär sig
och dina skrik ger mig tinitus

jag krossar mig själv
i en fucking förtvivlan
för att du är borta

och jag har ångrat
varenda steg jag har tagit
jag har vaknat
med tankarna varje dag

men varför skriver jag inte om dig då
varför skriver jag som jag gör

vilken jävla egoist jag är
som inte skriver om dig

men jag trodde att han kunde hela mig

vilken idiot jag är

två jävla år
vad tiden går snabbt




Fri vers av Samndra
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 12:41



Bookmark and Share


    Nudelslabb
vad jag älskar dina långa rubriker och att du skriver så äkta.
du är fin och jag vill också våga vara emofreak <3
2007-08-25

    Oprofessionell
alltså ja, den här var väldigt bra. men jag tror att känslorna skulle bli förmedlade mycket starkare om du tittade över dina stavfel, eller slarvfel kanske man ska kalla dem för :)
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra