Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
betraktelse


Värdefall


Min tid faller

nedåt
snabbt

långsamt tar den
sig upp
igen

minut för minut

varje sekund är dyrbar
säger de som har råd

men jag inser snabbt
att min tid inte
är något av värde

för de som får
betalt
för att ta
hand om den

bryr sig inte

om
mig

låter minut
för minut
ticka

bort


tyst

sitter jag

ser på
när mitt
värde

faller




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-08-26 11:38



Bookmark and Share


  Annmargreta
(Bäst före datum vore bra att ha.)
En otroligt bra text DU SKREV.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris