Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
generell levnadsbeskrivning


En annan sida


samehäll

drift i ett sjok

same hell

diferent stroke




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-08-26 11:45



Bookmark and Share


    eventualiteter
den var, fyndig. :)
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris