Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan jag är bara en stor ångest klump, och jag skriver bara om fyllor och alla män som har skadat mig



jag skriver bara om saker jag har varit med om
jag skriver bara om mina känslor
inte om en daggfylld sommarmorgon
som de flesta

jag är bara tonårsångest

jag är bara ångest
och jag låter hela världen tycka synd om mig
som om jag ville det
som om jag vill att ni ska tycka synd om mig
men jag har försökt skriva som rosor
jag har försökt klara mig bakom en mask

och jag förstör mina dikter med svordomar
using proper english- the f-word
finns det någon som är bättre än mig

jag är bara en ångestklump
men jag vill inte att någon ska tycka synd om mig

jag är en stor egoist
med så långa naglar så att jag skriver fel hela tiden
och jag bryter sönder
av alla som tycker att tonårningar inte har rätt att finnas
jag bryter sönder av mammor som håller för ögonen
på sina barn när de ser mig
men SÅ ful är jag väl inte

jag är ett egobarn
fullproppat av svordomar och skit
och ser du mig på stan
undrar du vad felet med mig är

jag är bara ångest
men det är inte synd om mig
jag har väl fan valt det själv

jag skriver bara om mig själv
jag är ego




Fri vers av Samndra
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-08-26 14:42



Bookmark and Share


    Dear Prudence
Ta min hand, vi kommer klara oss. <3
2007-08-27

    ej medlem längre
det handlar väl mycket om att skriva av sig, för att du måste det, för att det ger perspektiv på saker och ting, och insikter.. egoism.. näe det tycker jag inte
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra