Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(från oktober -06)


Vardagen oktober

De flesta ord som sägs
dina, allas
är puder över vardagen oktober.
Jag tänkte nog
lista ut dig också bakom verkligheten av ironi.
Dina alla hemligheter
som oktober och november.




Fri vers av verkligare
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-08-26 21:16



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Begåvat skrivet!
Ingvar
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

verkligare