Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorna på bordet

Natten och regnet
de ropade på oss där ute
, men jag ville vara barfota
med tånaglar förgyllda.

Alla skorna som låg på bordet
som akvariefisken
som en länge sedan bortglömd
älskare och hade
trasslat in sig i ditt hår.




Fri vers av verkligare
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-08-26 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verkligare