Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från nov -06. Det första jag skrev som jag inte slängde...


Verkligare än morgonen

Vart finns det
magiska om man inte blundar?

När det du nyss drömde
känns verkligare
än morgonen?

När du lyssnar
och inget annat finns
än musiken?

När du ser dig omkring
och ingen är på riktigt
utom han och hans ögon?




Fri vers av verkligare
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-08-26 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verkligare