Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men skrattet virvlat upp från botten

Med en bitter känsla av rost
, maskinerna stilla och tystnade.

Tills gryningen
förändrat perspektiven.
Tills dammet
virvlat upp som andas igen.

Viskande med varandra var vi
de som dröjde kvar, skrattade
i ubåtens innandömme,
klädde det med musiken.

Till mig sjunger sjöstjärnor
bli en nemo för i vatten
är dagen konstgjord.




Fri vers av verkligare
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-08-26 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

verkligare