Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eller Vardagen Augustigrubbel) fatburssjön...


Faktiskt bor vi ju där

Ta sig ut
hitta några fler av sin sort
och då bara samma sort
i det att de också
är människor, är sommaren.

Leta på kartan sedan
vart de bor, men aldrig gå dit
eller se dem igen.

Jag säger mig att jag möter någon
så var världen inte längre som den var.

Betongfiskarna
på botten av en torrlagd sjö

Jag ska klistra hela natten, hela sjöbotten
full av lyckofiskar.




Fri vers av verkligare
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 22:10



Bookmark and Share


  1up
\"Betongfiskarna
på botten av en torrlagd sjö

Jag ska klistra hela natten, hela sjöbotten
full av lyckofiskar.\"

Underbart! :)
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

verkligare