Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegel,spegel

mitt ansikte syns inte på utsidan längre

utan

får sökas där saven stiger bakom bröstbenet




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-13 04:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snälla rara du. jag tror jag får ha säkerhetsbälte på när jag ska läsa dina texter. tjoff i hela allt säger det och jag svajar på stolen. tack.
2011-04-13

    ej medlem längre
Igen så korrekt, i dimman sant
2011-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth