Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp dom



jag säger inget för jag har ingen åsikt
jag tänker inte vad jag säger
men varför pratar jag om jag, det är vi?
tillbaka igen. till samma klippa som han sjöng om, gång på gång.
det blir fel! bara fel, det jag skrev!
jag har förlorat det
förlorat det!
det är fortfarande vita tomma rum!

men vi är fortfarande borta
vi släppte lös dom
för jag lägger ansvaret på er
och dom försvann
men det är bara det vi ser...

...för jag har inga tankar!
för jag ljuger!
men det går inte att ljuga,
eftersom sanning är nått subjektivt.
det är bara du som är dålig.

den säger emot sig själv!
den kvider i sitt hörn!
vi hatar den!
och det är slut, och allt faller
men fortfarande på samma ställe!
samma former samma färger för det finns inget annat
för allt är annat!

Släpp lös dom, de vita

”Deep Green Dark Chaos.
Blinded I run down these paths.
By heart I know them.
They lead to the soaring cliffs.
Stout they stand above the water’s edge,
lifeless.

And this is my foundation:
Cold stone.
Formed only by winds and time.
How invulnerable,
lifeless.

Ahh... I have longed to be at one with this
Yet, the waters call my name” (ur Emperor - With Strength I Burn)

”I cannot fall when ther vats are full!
My eyes are rolling back, the lives that stole themselves shall look for me...
Their fingers neutralized, aroused, know the way to serve the first course.
They bite their tails no longer!

And i fall, and i fall, down...” (ur Cinema strange - Sadist Sagittarius)




Fri vers av daar
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-08-27 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daar
daar