Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0 blinkblink 01 (ljudsymbol)...

..och vaknade med ett ryck
armar värker
svullnad skaver
mellan trasor och nyckelpigor

SMÅRÖDASVARTADJURMAMMA
så små och \"lättdödade\"

färg under naglar
så korta men det får ALLT plats

för
0 blinkblink 04 (ljudsymbol)..
.. smutsen tar inte stor plats

FLYGERÖVERFÅREN
gäspande trött




Övriga genrer av tuna
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna