Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fina nykterheten


Såg mer än vad som tillåts, än vad som var till för dig
Rädslan över din vetskap lämnar öppna sår.
Rädslan som sträcker armar efter dig
Försöker hitta en slags stabilitet utan att vara
för iögonfallande
Förstod inte varför
Det var så lång tid
Kunde inte se det dolda som skrämde dig

Du förstod mer än vad som utspelats
mer än vad någon skulle berätta
Lyssnade inte till orden
Befann dig bakom meningarna
Där det uppenbara fann sin plats
Jag brukar fråga dig hur det kommer sig att förflyttningen skaver överallt,
Att förflyttningen verkar balansera nykterheten
Mellan visor och blyerts
framför penslar och ord




Övriga genrer av tuna
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-09-15 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna