Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommando

staketet var smutsigt vitt
snarare blygrått
där det sträckte sig över
-bredde ut sig
nästan överdrivet
runt folksamlingen
"vi har samlats här idag.."
alla kronor ser annorlunda ut
endast ett fåtal
är närmast snarlika
vi låtsas som ingenting
och säger dom något
frågar vi ursäktande
-vad sa du?
upprepningen som ett kommando




söker den sig till mig ursäktade hon sig frågade
utifall att? blir det bra?
det är svårt att urskilja tecken.
det är svårt att ens fråga sig om sådant.

borde inte ens undersöka saken




Fri vers av tuna
Läst 211 gånger
Publicerad 2009-04-18 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna