Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den där färgen

Nagelbanden töjer sig
Färgen därunder har torkat bort för längesen
Finns inte tid för underhållning
Penselstrån plockas bort
med irritation i rösten
En efter en
Ett efter ett
hamnar dem på kletigt underlag
finns inte tid för underhhållning
Smutsen letar sig in överallt
bredvid var jag står
och bakom vad jag ser
Alltmedan nagelband töjer sig




Övriga genrer av tuna
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-09-14 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna