Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O

centimetrar förstärks av diverse tillbehör
självplock
jag hör dom när jag blundar
när jag ser mig om, när jag pratar
pratar jag?
jag undrar vad du tänker när jag ogenerat drar upp det
jag undrar om du har något du vill förlora




Fri vers av tuna
Läst 257 gånger
Publicerad 2009-04-18 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna