Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människa som försvann(lyckligtvis)

ögonens skörhet gömmer fjärilar medan mammor stryker pappors skjortor för att de är för(vuxet) stora för att göra det själva. Precis som jag är för liten för att förstå det. Spruckna nagelband gör sig påminda bakom låsta dörrar och kliande ben. DSkelettet tynade visst bort. Du behöver inte var ledsen för jag går inte vilse. Kontrollerna sker automatiskt. Alltför ljämt UTFÖR. undrar hur mycket bakterier i luftens kilo jag svalt idag?

o n h p a t x e m r ä v d s m t l å s
j u o p r e t n e n a o i l t


Turen, det bara är lilla söta rara jag som får göra som jag vill. När, hur och var medan slitet tyg pryder dina lår. Manchester i vinrött och Gato Negro i mugg nr 2.




Övriga genrer av tuna
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-08-27 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuna