Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack


Vänskapen


Man kan bjuda in dem allesammans
på en och samma gång
ställa dem i cirkel,
be dem stanna

där ska de snegla över drinkglas
men aldrig få veta något om varandra

de kan gå
många, långa promenader

de kan lägga en hand
över en förtvinad puckel

säga – seså vännen
seså, seså, seså

men man kan också ge dem sina tårar
en funktion
säga – hjälp mig
och som svampar ur marken
ska de resa sig
mot solen

jag; jorden.





Fri vers av Saga-Sofia
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-29 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia