Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad finns bakom pelaren av svarta moln. Jag målade den i våras, och nu ska den fram i ljuset....kanske trollet spricker då.


Svarta moln


inuti mig sitter
det en tjock svart
pelare som gör det

näst intill omöjligt att röra
mig och jag hör hur det knakar
i mina leder när de jämrar sig över

belastningen som blir tyngre och tyngre
tills bristningsgränsen är nära och smärtan
passerat det möjligas rimlighet och jag faller

..........faller....................faller...............f a l l e r











Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-08-30 00:06



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Jättefin
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP