Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek med elden

Danser i solsken
Leende heta blickar
Tände en längtan

Vet du vad du gör?
Frågade mina vänner
Jag ljög och sa ja

Vi har inget gjort
Låt oss njuta av leken
Lockade du mig

Bara här och nu
Lovade vi varandra
så förståndigt

Men mina tankar
återvänder till dig
om och om igen

Tänker du på mig?
Längtar du tillbaks

Eller har du redan glömt

Vår lek med elden




Fri vers av desperado
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-30 10:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En jättejättevacker dikt om kärleks heta och ibland farliga lågor!!!!!
2008-04-03

    Louvisa
Ojojoj
och vilka blickar!
och hur går det om inga vänner finns i närheten...
och inte inte har han glömt ;)
och fortsättning följer?

Snyggt disponerad med eldfängt innehåll
Fångar känslan!
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado