Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade tur som träffade mina räddare...... och jag är så tacksam.


Räddarna

Vet ni
att
ni har
räddat
mig

er syretillförsel har hjälpt mig att andas....

Ni som
lyssnat
funnits
när jag
gråtit mig
igenom
min sorg
alla minnen
saknaden

era frågor har fått mig att tvärvända och SE....

när jag
kört fast
och
inte upptäcker
en enda
möjlighet
ser in i
svårigheterna
inlåst

då får jag medvind av en varm hand i ryggen

en räddare
sitter
mitt
emot
mig
och
bara
finns
där
för
mig

omsluter mig med trygg oensamhet och jag är

.....................................åter...................r ä d d a d




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-08-30 21:07



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så skönt att det känns så för dig! Du har här skrivit utlämnande och känslomässigt engagerande! Bra!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP