Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var mer än ett ord, men ok... Till Eleonor!


Kastrerad katt...

Nu har vi en katt utan kärleksklös,
hon ligger där stilla och lealös
med pussi diet i sin gipa...

En gång en smäcker och slimmad tös
med glänsande päls som en kattdansös
det som hänt känns väl svårt att begripa...

Hon snarkar som katten genom fullmånenatten
och suckande släcker jag ljuset
snart orkar hon inte ens kasta sitt vatten
och hon äter oss snart ut ur huset!!!

Nu har vi en katt utan kärleksklös
en gång en dansande kattdansös,
nu med pussidiet i sin gipa,

vad som hänt känns väl svårt att begripa

så kan det gå om man spottar ett piller
nu kan hankatt stå på som en iller....





Fri vers av Jaramald
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-30 22:47



Bookmark and Share


  Eline.P
Tackar allra mjukast! Du fick till en härlig väl rimmad \"story\" av denna katastrof *L*
2007-08-31

  Lena Renman
Hej
Hahha ja så kan det gå :-)
Rolig dråplig text med rim och allt.
Lena
2007-08-31

    Bögen
Det var som katten!
Snyggt rimmat om kattragik... I visan slutar det med att räven är gladast. Men det stämmer inte här var?!
*skratt*
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald