Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lasternas summa är konstant skojade Hasse å Tage. Kanske är kärlekens det också.....och får bli min tröst nu när jag tvingas leva utan min älskade.


Äntligen hemma


Om jag adderar
all äkta kärlek
jag fått i mitt liv

så skulle det
täcka alla hav
som finns

Jag är en
Ömänniska
och runt mig

har jag hela
kärlekshavet
som räcker

resten av
mitt
liv




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2007-08-31 19:16



Bookmark and Share


  * Ammi *
underbart vacker poesi
2007-08-31

  hero40
En fin dikt om minnen
av kärlek och havets
kärleksfulla våg!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP