Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från tanke till handling

FRån tanke till handling är så simpelt men kan ändå va så svårt.
Ett ord kan betyda så mycket.
Samma ord kan va ord kan vara så svårt att säga.
Ett ögonblick, en sekund, ett moment. Paserar det ögonblicket, den sekunden, det momentet, kommer der aldrig tillbacks.
En sekund senare kan påverka hela ditt liv.
Du går igenom samma sekund flera hundra gånger innuti ditt huvud, men när den sekunden är där, när ögonblicket är det rätta, så förblir du tyst.
när den sekunden har paserat kommer den aldrig igen, och om du inte andvänder den väl kan du utan at veta det sätta en bana som ditt liv kommer att följa.





Fri vers av bumpe
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-08-31 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bumpe
bumpe