Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
e pa gran canaria sa ursakta min brist pa bokstaver me prickar over :(


bokstaver med prickar over

Vanner ar som bokstaver me prickar over
Nar de ar dar tar du de for givet
Nar de val ar borta sa forstar du hur mycket du behover de


Ta inte dina vanner for givet




Fri vers av bumpe
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 22:29



Bookmark and Share


  Paraply
åh hahahahaha
2008-03-23

    eva m h
Insiktsfullt!!
2007-11-02

    papillon
Det där var faktiskt fyndigt!!
2007-11-02

    Nattviol
andemeningen mottagen
men det blir lite ´norskt´
att läsa...
; )
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

bumpe
bumpe