Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogens konung

mötte
Bygdens Drottning

men
älgen är död
och

Drottningen har
på kort tid
abdikerat




Övriga genrer av AektaBlond
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-09-14 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond