Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett emottagande hjärta

Hej!

Gud vad jag blev rädd när jag ringde dig,
så nervös att jag tappade bort mig själv...

Men din röst var fantastisk
och den trängde djupt in i mitt hjärta,
där bakom mina uppbyggda murar såg jag min rädsla
så tydligt som jag aldrig gjort.

Jag visste med ens
att mötet med dig kommer förändra mig på djupet.

Din kärlek strömmar in i min kropp
och den tvingar mig att ge efter för en kraft som har en egen vilja.
Jag tvingas att släppa mina skyddsmurar
och låta det hända.

Där,
i det förvandlande ljuset
kan jag äntligen vila
i det lugn som jag rastlöst har letat efter.

Äntligen kan jag älska...
...som jag har längtat!




Fri vers av livsdans
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-31 16:49



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Letade mig bakåt bland dina texter...
Det här är fint!

fastnade för:

"...vila i det lugn som jag rastlöst har letat efter"

Det säger mycket!
2013-08-28

    eva m h
Underbar dikt!
2007-09-07

  Kent Love
i det förvandlande ljuset kan jag äntligen vila...stor poesi tack för den texten...
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans