Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vara jag

Låt mig vila i din vila,
låt din lust höja min puls,
låt mig bäras av dina armar,
låt mig släcka din törst.

Låt mig älska när jag älskar,
låt mig vara med dig här,
låt mig se med mitt hjärta,
låt mig känna att jag är kär.

Jag älskar mig.




Fri vers av livsdans
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-31 16:54



Bookmark and Share


  aol
blev överraskad av slutet suveränt
2008-01-05

    Mats-Apa
Vad bra du är! Visste du att jag också är medlem sen flera år tillbaks? Sök på medlem
Mats-Apa och du skall finna. ;) Ella hälsar att hon är imponerad. /hälsn. Mathias
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans