Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tuffa tag mellan varven....


....och inte blir man snällare


Förr var jag så snäll
tycker jag själv
när jag ser i
backspegeln

Nu tänker jag
inte längre
ordet
snäll

Det har liksom
försvunnit ur
min ordbok

Som om
det är
andra
värderingar
som gäller
numera
en annan
tid att
leva i
som inte
kan göra
någon
enda
människa
snällare.......

bara mer
utnyttjad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP