Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tidig promenad.


Stilla morgon

Inte ens
darrgräset
rör sig

men åh
min hackspett
är vaken

liten
bofinksunge
flyger ryckigt

vildaplarna
står lysgula
med rosa kinder

eller julrött
frodiga sitter
de på

trygga
kvistar
ett tag till

Gröngölingen
är på
gott humör

Solen strilar
morgontrött
mellan träden

Stillheten
är
total




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-09-01 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP