Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda skål med ris

Du vandrade hela dagen
och jag ser ljuset slockna i dina ögon
när du sträcker fram din magra hand
En enda skål med ris
-och du sålde dina två fiskar
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 308 gånger
Publicerad 2004-02-29 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia