Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt naturligt

 

 

Lätta andetag

viskar om din närvaro

Värmen från din kropp

minner om gårdagens hetta

 

Möte i förtrolighetens tecken

Blixtrande i närhetens naturlighet

 

Varje gång är ny

Och vackrare blir aldrig dagen

än nu då jag får resa med dig

Se morgonen gry

 

Om och om igen

 




Fri vers av nettizen
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-02 11:09



Bookmark and Share


  Thommy
Vacker kärlek som du får uppleva igen och igen. Fint.
2007-09-04

    ej medlem längre
Underbar kärlekspoesi vännen! Hoppas du för evigt förblir så kär...*L*
2007-09-02

  Lilla My* VIP
Varm och ömsint...helt naturligt...*Applåderar nu*
2007-09-02

  Ronny Berk
ännu smeker gårdagens hetta de vackra orden... de vackra känslorna... finsaker... ja...
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen