Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen! eller...?

Jag har varit I mötet
Då visste jag

Jag är I mötet
och jag vet

När jag kommer vara I mötet
kommer jag veta

Steg

för

steg...




Fri vers av livsdans
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans