Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötet


Förkylningens värme...

Jag så dig, du nös...

Jag sa:

- Prosit!

Nu är vi båda förkylda!...

Fast varma.




Fri vers av Jaramald VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-09-02 16:10



Bookmark and Share


  aPorcupine
Sitter och ler efter att ha läst din dikt. Underbar värme! :)
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP