Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovrumsbetraktelse nr 7

 

Vi är ett
vi två 

du och jag
delar kudde 

mina skratt
ekar ensamt

och jag
byter blad




Fri vers av stronza
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-02 18:45



Bookmark and Share


  katt.inc
Bra och blidstarkt och ensamt.
2007-10-11

  Markattan
En sovrumsbetraktelse som berör - i några få korta rader återger du en hel berättelse.
2007-09-11

  Carlita
fin denna, dessutom flertolkningsbar, tar mig friheten att tolka in framtiden även om du verkar ha det gosigt där med din bok :)

en av dina bästa, mest tänkvärda sovrumsbetraktelser anser jag
2007-09-11

  vega lando
det är bitterljuvt och vackert det här.
när jag läser sista raden går en kall kår genom ryggraden.
vi byter blad.

du är så duktig gumman=9
2007-09-03

  Jan Linderoth
Ser verkligen bilden, du är oerhört skicklig!!!
Och du måste ha en rolig bok på gång.
2007-09-03

  Night Soul Woman
och jag byter blad
och frågar: har det hänt nåt?
varför skrattar du inte?

L\'estremità eller svar ;)

Bra skrivet! *applåd*
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar