Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gerillagriller

 

grillar skaldjur

och dina tankar

på mina griller


vändsteker ord

i grus

mellan mina tänder


sa du si
sa du så
menar på
menar då


kom får jag se mig i dina ögon

kom får jag äta dig rå




Fri vers av stronza
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-02 21:14



Bookmark and Share


  Carlita
grillat är gott, godare än rått :)

finurliga rader med insmugna trevligheter som \"kom får jag se mig i dina ögon\", ja suck, det önskas ibland

fint!
2007-09-11

  tom boreland
kokar skaldjur
2007-09-03

  Jan Linderoth
Låter smaskigt, grillar ryker ändå så förbannat! Skrattar och hostar om vartannat!
2007-09-03

  Stjärnöga
Har dagar med tankar som
din och känner igen mig =)

Vilken humor som skymtar
mellan raderna :)
Helt underbart skrivet
och med en knorr
som går utanpå allt!
Kan bara instämma i det!

Helt underbar :)

Applåderas!
2007-09-02

    Ti-elina
Vilken knorr på slutet!
Gillar skarpt!
2007-09-02

  Night Soul Woman
Woooweee
*skuttar ur dikten*
Bra skrivet!
- Blev nästan rädd!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar