Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
terapi


orgasm




när kommer magin
när
smeker hon sot
över din kind

drar av dig
din döda hud

så att ni kan stå där
hand i hand

vibrera under en iskall
död sol
som sjunker skadeskjuten

ner i en solnedgång
som tyder på världens
sista suck
återigen

och starten på något nytt
något som har väntat
alla dessa år
under askan

växer som en blomma
där bladen
är förklädda vingar

och stjälken
ängelns stympade kropp

jorden
är alltid som bördigast
under schavotten

och vi vattnar det nya
med det
som våra ögon inte orkar bära



rör vi
vid varandra
inuti
där själen kanske satt
en gång

känner du hur orgasmen
spränger hål
i ditt kött

testar dina tankebanor
prövar
din identitet

häcklar din verklighetsuppfattning

men kvinna
flicka
älskade vän

det var aldrig meningen
att du skulle förstå

bara blöda


och det gör du
när jag säger

att jag byter ut
allt jag har

mot en frizon i dina minnen

att ett hjärta
av sten
knappast kan dö

men sjunker hårdare
än något annat


min vän
du exploderar

i ett ändlöst ljus
ett förblindande mörker

och när du
griper
och griper
efter det du vill ha

så drar du bara
det du älskar mest

ner i djupet





Fri vers av Robert W
Läst 2053 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-09-03 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
För lång..
2012-03-21

  inutimonster
fann plötsligt den här. den är lika bra som någonsin, minns den så väl. det var en sån som verkligen fastnade.
2009-11-19

    Issand. VIP
kan inte säga mer än det som många innan mig sagt,
fantastisk.
2009-07-02

  Kriss*
Underbart!
2008-10-20

  Aida*
Mållös
2008-10-18

  Snöfjäril
Wow!!gillar den här.bra skriven.
2008-09-20

  Just Emotions
WOW:..
2008-02-03

    Hycklaren
Fantastisk.
2007-12-04

  Karolina Axelina
Min första tanke var; Vass.
Den är kall och går djupt in.
Grattis, den är fantastisk.
2007-09-11

    ej medlem längre
herregud
helt perfekt.
2007-09-09

  Sanningsägaren VIP
Ja jag visste det redan innan
och jag hade rätt
jag älskar den
älskar dina ord
än en gång
You knock me down
and I love it!
*bokmärker hårt*
/Åsa
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W