Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstande giraffer

Var är höstens alla törstande giraffer?

Har de stuckit halsen ner
i de höga vinkaraffer?

Sprungit bort på gängliga ben,
för om möjligt hinna fram till våren,

som alltid är så sen !




Fri vers av Emsan
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-03 22:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kul!
2018-05-27

  Daniel_78 VIP
Var är höstens alla törstande giraffer?

Har de stuckit halsen ner
i de höga vinkaraffer?

.....

vilken cool formulering,
verkligen.
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Emsan
Emsan