Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt lugn i min kaotiska värld

.

Du möter mig i mitt nu
strålar in trygghet i min värld
Tyst och varligt talar vi
bemött i viskningen




Fri vers av Mejja
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-04-13 15:44



Bookmark and Share


    carimba
en trygghet som strålar in.. underbart att möta
2005-04-13

    ej medlem längre
försynt vacker poesi
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mejja