Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag


Betraktande
Seende

Du i dig själv
ser så att jag känner
mig själv

tar emot, tycker om, älskar
Älskas

guldkantat lugn
och en vilja att Vara

tillsammans


I nöd och lust...




Fri vers av livsdans
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans