Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som är II

Vad har jag gjort
för att få del
av en sådan godhet.
Det du ger mig
är värt allt guld
i världen.
Du ger mig tröst
när jag gråter.
Du lyfter upp mig
när jag sjunker ner i mörka djup.
När ondskan kommer
från illasinnade.
Finns du alltid där
med din godhet.
För mig är du skönhet
och godhet.
Det som gör dig
till min ängel.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-09-05 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP