Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som är I

Jag känner din närhet
allt det du utstrålar
som ger mig kraft.
Allt jag önskar
är att du ska känna
det du ger mig.
Jag vet att du förstår
vad du betyder för mig.
Om jag skulle använda
alla ord om skönhet och godhet.
Skulle jag skriva en dikt
att täcka hela universum,
och det som finns där bortom.
Allt tillägnat dig
som alltid finns till
för mig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-09-05 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP