Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsand

 

den öken
som kysses
i gryning




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-09-05 11:08



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vackert... fin att vila i...
2007-09-07

  rebecca d VIP
ja, en fin bild...också metaforiskt...när det goda möter torkan...i lidandet
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth