Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Navigare necesse est


Och båten la ut


Halvslaget
lossat
en puff
från
bryggan
kylig
morgonluft
solen segar
sig
långsamt
upp
jag sätter
segel
vinden
för mig
i sakta
slör
ut mot
horisonten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-09-06 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP